Om bloggen

Dette er en temablogg hvor psykisk helsefeltet skal settes under lupen! Her skal det være åpent for at  både brukere, fagfolk, pårørende og andre generelt interesserte kan lese tekster om temaet, og også bidra til å gjøre siden bedre ved å sende inn tekster selv.

Har du skrevet en tekst om psykisk helse på egen blogg? Da hadde det vært fint om du er interessert i at teksten også legges ut her, slik at folk som leter etter informasjon om feltet kan finne mye stoff samlet på ett sted.

Siden administreres  Victoria Ibabao Edwards (Victoria) og  vil være under kontinuerlig bearbeiding. Forslag til endringer  mottas med takk. Dette er et grasrotprosjekt med høye ambisjoner og solid takhøyde 🙂

I løpet av høsten 2010 vil denne bloggen bli betydelig utbedret. Det er på høy tid! Det skal bli nytt design og innholdet skal utvides. Det vil bli mer redaksjonelt stoff, opprettelse av bildedatabase, korrekturmuligheter og flere bidragsytere, for å nevne noe. Jeg gleder meg veldig, håper dere følger med videre!

Reklame

One response to “Om bloggen

  1. Hei,
    jeg syns det hadde vært flott hvis dere kunnet laget noen etiketter på innleggene. Så blir det lettere å finne det man gjerne vil lese om.

    Har forresten sendt en mail, sånn hvis den skulle endt opp i spammen.

    Mvh, Frau L

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s