Arbeidet med ny side er i gang!

Nå har arbeidet med domeneregistrering og nytt design startet og jeg gleder meg til jeg kan vise dere resultatet! Det skal bli bra å få Psykiskbloggen over i eget nytt og fint «hus»!

Det er bare å ta en sniktitt på http://psykiskbloggen.com/ – jeg er ikke ferdig med å fikse siden. Jeg har ikke bestemt meg for hvordan siden skal se ut, så det blir litt testing i tiden som kommer. Håper på å ha alt på plass i løpet av noen dager.

Det er altså bare å glede seg, jeg skal si skikkelig ifra når alt er klart!

Reklame

4 responses to “Arbeidet med ny side er i gang!

  1. Jeg håper alle sammen vil bli fornøyde med den nye siden, http://psykiskbloggen.com/ – den skal være klar i løpet av dagen eller morgendagen. Jeg starter redirecting dit når den er klar! Ellers er det supert om folk kan oppdatere lenkelister osv. slik at det kommer besøk på rett sted.

  2. Oppdatere lenkeliste? Skal det ikke redirictes? (lenkearbeid = tungt og vanskelig for en aldrende dame)

  3. Hei Titta! Joda, jeg skal sørge for redirect 🙂 Men det er greit å endre på egen lenke også (etter hvert) for jeg bestiller nok bare redirect for ett år. Men jeg kan jo lage et siste innlegg her med lenke til den nye, da 🙂
    Trodde jeg skulle få tid til å ordne alt sammen i kveld, men den suste avgårde. Har en liten som holder på å få tenner, så her har det vært trøstemodus store deler av kvelden. Men det er jo en dag i morgen også.

  4. Med et år til disposisjon skal jeg nok klare jobben 🙂

    Tanngjennombrudd er flott – og slitsomt, ja!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s