Ønske om å få plukke aktuelle poster om psykisk helse

Det kunne ha vært bra dersom Psykiskbloggen fikk anledning til å plukke poster om aktuelle temaer og publisere det her på nettsiden. Blir du med?

Slike plukkenettsteder finnes jo allerede, men ikke kun med psykisk helse som tema. Imidlertid tenker jeg at mange av de tingene folk skriver om psykisk helse ofte er litt mer av en privatsak enn blogger som tar for seg nyheter, politikk og sminke, for å nevne noe. Dette synes jeg gjelder selv om man har publisert et innlegg om  psykisk helse på sin egen blogg.

Derfor vil jeg at de som tenker det er ok at jeg plukker poster for å legge ut, kan sende meg en mail eller legge igjen en kommentar om at dette er greit. Det er jo også fullt mulig å avslutte dette, slik at man er med en stund og så gir beskjed til meg om at man ikke ønsker at jeg publiserer. Dessuten er det da lettere for meg å ha oversikt over hvem som ønsker å bli publisert anonymt og hvem som vil la innlegget stå med fullt navn.

Jeg håper selvsagt flest mulig blir med på dette, for på den måten vil Psykiskbloggen kunne bli oppdatert mange, mange ganger om dagen og flere poster betyr et mer levende nettsted – og det er dét jeg i aller høyeste grad ønsker at Psykiskbloggen skal være. Si gjerne ifra om dette til andre du tror kan være interesserte!

Med ønsker om en god dag,

Victoria

Reklame

12 responses to “Ønske om å få plukke aktuelle poster om psykisk helse

 1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Ønske om å få plukke aktuelle poster om psykisk helse | Psykiskbloggen -- Topsy.com

 2. Det er allerede flere som har gitt tillatelse til at jeg kan plukke fra bloggene, så da ser jeg frem til å legge ut en hel del tekster i kveld!
  Tusen takk 🙂
  Victoria

 3. det er bare å plukke av mine blogginnlegg 🙂

 4. Hei!
  Tusen takk, det var fint av deg!
  Da kommer jeg til å gjøre det, og lenker som vanlig til bloggen din.
  Håper på en god kveld for deg!!
  -Victoria

 5. @Nerve, leste siste posten din nå – og skjønner at «Håper på en god kveld for deg»-prat kan virke ganske banalt, men jeg håper du skjønte hva jeg mente. Håper virkelig det ordner seg for deg.

 6. Tilbaketråkk: Informasjon | Psykiskbloggen

 7. Hei, det er bare å plukke fra min blogg også. 🙂

 8. Hei 🙂
  Bare å plukke.

 9. Hei til Hege og Dystopia Kaotika!
  Tusen takk for det 🙂
  Da skal jeg gjøre det! Legger det rett ut på http://psykiskbloggen.com/ senere i kveld (skal ordne med redirect fra denne), jeg.

  Victoria

 10. Tilbaketråkk: Arbeidet med ny side er i gang! /  Psykiskbloggen

 11. Plukk i veg hos meg hvis du finner noe interessant…:-)

 12. Hei Lykkeliten!
  Det skal jeg 🙂 Tusen takk!
  Håper på å ha den nye helt klar i løpet av helgen. Det er jo ikke egentlig det at det tar så lang tid å ordne den, men det er litt mye annet nå, hele familien løper rundt meg og har høstferie 🙂
  Ønsker deg en god dag!

  Victoria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s