Vil du være med på å endre NAV?

Bidragsyter: Victoria

Jeg holder på å skrive en oppgave i strategi.

I oppgaven skal jeg bistå en organisasjon som står oppe i en strategisk valgsituasjon. For å gjøre det litt vanskelig for meg selv, så valgte jeg å se på NAV. Min oppgave skal ha et sterkt brukerfokus og jeg tar for meg uføre med psykisk lidelse som primærdiagnose.

Det jeg opplever er at jeg ikke finner så mye litteratur som omhandler den problemstillingen jeg har valgt. Mye av det som finnes på nettet, dreier seg mer om generelle brukerbetraktninger om NAV-systemet, møtet med saksbehandlere og så videre. Det passer ganske bra – men ikke helt.

Nå begynner jeg å få dårlig tid. Dermed har jeg besluttet at jeg skal gi meg selv muligheten til å få enda dårligere tid, jeg skal lage en liten undersøkelse. Og den vil jeg gjerne at du skal svare på. Jeg vil aller helst av svar fra flere sider av bordet – både folk som har opplevd NAV fra brukersiden over tid, ansatte og folk som ikke har opplevd langt sykefravær, eller rehab/attføring/uføretrygd.

Selv om jeg skal ha fokus på uføre med psykisk lidelse som primærdiagnose, ønsker jeg svar fra andre med annen type sykdomsbakgrunn også.

Det jeg primært er ute etter, er enkeltutsagn og statements.

Jeg kunne, dersom jeg hadde tenkt på dette før, ha laget en skikkelig omfattende greie, og sittet og lekt meg med statistikkanalyseprogramvare i lang tid. Men det rekker jeg ikke. Så nå går jeg mer for det kvalitative.

Jeg skal lage dette i løpet av dagen, og jeg blir superglad dersom du gjør ett av følgende:

  1. Sender en mail til vicblogg(a)yahoo.no, slik at jeg kan sende deg min lille undersøkelse på mail
  2. Legger igjen en kommentar i kommentarfeltet, slik at jeg kan sende deg en mail (jeg ser jo mailadressen til alle som legger igjen kommentar)

Jeg kunne ha skrevet mer her, men jeg tar det heller direkte med dere som tenker at dere kunne tenke seg å se om dette er noe dere gidder å bruke tid på. Jeg skal ikke legge opp til at dette blir tidkrevende.

231120082201

Reklamer

3 responses to “Vil du være med på å endre NAV?

  1. Supert, Lars M! Jeg sender deg mail! Ble lliggende bak skjema i går, ikke helt fått dette ferdig ennå – men skal få det til i løpet av dagen. Tusen takk 🙂

  2. Victoria: Jeg sendte deg en mail om dette for noen dager siden, men jeg har ikke fått noe svar…?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s