En kniv i hjertet…

Bidragsyter: Anne Bergitte

Skyldfølelse. Får lyst til å kaste opp. Bli kvitt følelsen. Følelsen av å være uten noe. Skjelver. Som når han tok henne på leppene. Hun bet. Forsvar kalles det. Er å forsvare seg en forbrytelse? Æsj, der er lukten igjen. Den som drepte håpet.Alene i et smug, lite logisk. Han kom, uten at hun ville det. Sa at han elsket henne. Hun visste sannheten. Det oste alkohol fra den dømmende munnen hans. Munnen sa noe, om at alt var hennes feil. Hun skyldte ham noe. Noe hun ikke var villig til å gi. Mørket stengte henne inne, i smuget. Ikke fullt så alene lenger.

 

Råtten. Det er det jeg er, tenkte hun. På innsiden, og helt ut. Hun var ikke det, ordene hans derimot. Handlingene. De var gale. Kommer alltid til å være det. Hun kjempet, men vant ikke kampen. Kampen om noe som var hennes eget. Noe hun ikke ville gi bort. Ikke ennå. Ikke slik. Gråten satt i halsen, men fikk ikke komme ut. Hun måtte være sterk.

Etter mange forsøk og spark her og der. Blinkskudd, og et slag i hodet. Hun ble svak. Så ingenting klart. Følte fordiom. Skrek på innsiden. Han nøt det. Hadde drømt om det lenge. Alkoholen fikk ham til å gjøre det. Det han mente han hadde rett til å gjøre. Hun var jo hennes, hadde ikke rett til å si nei.

Fengslede følelser. Han lekte med henne. For ham, var hun en dukke. Livløs. Han stjal det han kom for, og forlot henne alene. Alene i et smug, igjen. Alene med smerten. Tårene kom nå. De hadde kappløp ned mot munnvikene hennes. Blod. Hun var sprengt. Nå kom skriket, så ble mørket helt svart.

Blod, tårer, skyld. Hun kastet opp. Ble ikke kvitt følelsen. Hun var uten noe, for han tok alt. Alt var hennes feil, det var det han sa. Hun trodde ham. For hun kunne ikke se noe annet nå. Løgnen ble sannhet, og livet ble død.

…og morderen går fri.

Strengere straff for voldtekt og forsøk på voldtekt takk!
 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s